Wie ik ben

 
 

Richard Franken


Na mijn opleiding Agrarische Bedrijfskunde aan de HAS in Den Bosch heb ik een aantal jaar binnen de voedingsmiddelenindustrie als kwaliteitsmanager gewerkt. Hierbij merkte ik dat mijn passie lag bij het samen opzetten van een kwaliteitssysteem met de verantwoordelijkheden bij de uitvoerend medewerkers. Dus bewustzijn creëren en verantwoordelijkheden geven. Jezelf als kwaliteitsmanager overbodig maken, want kwaliteit maak je samen.

Daarom bewust de overstap gemaakt naar een organisatieadviesbureau, waar ik in eerste instantie aangenomen werd als adviseur in de voedingsmiddelenindustrie. Maar soms lopen dingen in het leven anders. Een grote klant in de thuis- en kraamzorg had per direct advies nodig bij het opzetten van een kwaliteitssysteem en zo werd ik ineens ook adviseur zorg. Vanuit mijn visie op kwaliteit en het inrichten van systemen op basis van risicomanagement een mooie uitdaging.

Na vijf mooie jaren merkte ik dat ik steeds meer de rol van teamleider kreeg, terwijl mij de praktische kant meer ligt. Ik werk graag samen met mensen aan kwaliteit! In 2007 ben ik dan ook voor mezelf begonnen als adviseur onder de naam Quadraat Advies. Zo kon ik mijn passie en kwaliteiten het beste inzetten. In de loop van de jaren heb ik al veel organisaties mogen begeleiden bij het opzetten, het verder ontwikkelen en/of het meer eigen maken van hun kwaliteitssysteem.

 

Mijn aanpak


Praktisch Bij de begeleiding van uw organisatie gaan we uit van uw praktijksituatie. De invoering van een kwaliteitssysteem moet niet leiden tot meer bureaucratie, maar tot meer efficiëntie. Bijvoorbeeld het integreren van verschillende normen in één systeem.

Professioneel Verstand van zaken en vakmanschap staan voorop. Expertise is geborgd door de juiste opleiding en praktijkervaring. Daar waar nodig wordt gebruik gemaakt van het kennisnetwerk.

Betrokken We gaan samen voor het optimale resultaat. U kunt rekenen op een betrokken adviseur, die er voor u staat.

Betaalbaar Een goede prijs-kwaliteitverhouding is vanzelfsprekend. Zo is het mogelijk om vooraf een totaal bedrag af te spreken, zodat u achteraf niet voor verrassingen staat.